Politica de retur

Returul produselor este acceptat doar pentru persoanelefizice ce au achizitionat produse de la it2go.ro.

Returul se poate face completand forumularul de retur sau din sectiunea istoric comenzi  folosind optiunea de edit din cadrul fiecarei comenzi si butonul rosu de retur.

Produsele comandate online ce au ca modalitate de livrare: ridicarea de lapunctul de lucru, nu beneficiaza de retur (acestea au posibilitatea de a fiverificate si de a li se testa functionalitatea la receptie). Ne rezervamdreptul de a verifica si accepta produsul la solicitarea clientului.

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a seretrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia deretragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de laziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnaresunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (inambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentelecare l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezintamodificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosireexcesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zilede la data informarii it2go.ro de catre Consumator asupra deciziei sale deretragere din contract si acceptarea returului, intr-un cont bancar.

it2go.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana laprimirea produsului vandut.

Pentru a beneficia de returul produselor conform Ordonantei de Urgenta 34/2014,trebuie completat formularul de retur
aflat mai jos, cel tarziu in a14-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului. Formularelecompletate dupa aceasta perioada nu sunt luate in considerare. De asemeneaprodusul trebuie sa intre in posesia noastra cel tarziu in a 14-a zicalendaristica de la data receptionarii lui.

Returul produselor se poate face prin curier (nu posta) sau venind direct la punctul de lucru it2go.ro, situat in Calea Vitan 154-158, sector 3, Bucuresti, dar nu inainte de a completa formularul de retur si aprimi acceptul din partea noastra.

In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu sepoate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii esteacceptata doar daca produsele sunt sigilate.

Va rugam ca in momentul expedierii sau cand veniti la sediul it2go.ro,coletul sa contina urmatoarele documente/date:
1. Copie dupa factura
2. Certificatul de garantie al produsului in original, cel oferit de producatordaca este cazul.
3. Numarul de retur (numarul comunicat pe mail in momentul completarii formularuluide retur). Pentru coletele trimise cu Fan Courier va rugam sa completati pescrisoarea de transport (AWB) numarul de retur .

Va rugam sa completati pe AWB numarul deretur!

Exceptii:

Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna decat daca sunt sigilate:

a. Licente software (din aceasta categorie fac parte si produsele ce detinsisteme preinstalate)
b. Consumabile (acumulatori, cartuse imprimanta, etc)
c. Produse de ingrijire personala (din motive de protectie a sanatatii sau dinmotive de igiena: produse de ingrijire/ igiena personala, casti)
d. Extensii de garantii
e. Produsele din categoria "Servere" , "Retelistica" ,"Copiatoare"

Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarelesituatii:

f. Produsul a fost adus pe "comanda speciala" (COMANDA SPECIALA estedefinita ca fiind lista de produse comandata de catre Beneficiar si care nu seafla in stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza uneicomenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Furnizorulil va informa pe Beneficiar daca oricare dintre produsele comandate constituieComanda Speciala.)
g. Produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat
h. Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc
i. Imprimante sau multifunctionale ale caror consumabile au fost desigilate
j. Licentele OEM activate (licente preinstalate pe notebook-uri sau sistemedesktop)
k. Echipamente de pe care s-au dezinstalat sistemele de operare sau alte programecu care au fost livrate

Retur DOA : In eventualitateain care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii defabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditianotificarii in scris a S.C. DANBAND SRL sau prezentarea la punctul de lucru alsocietatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primireaprodusului.

Returnarea produselor resigilate: Recomandam verificarea imediat dupa receptie a acestor produse. Nu se acceptareturul produselor pentru accesorii lipsa sau pentru alte motive care suntprezentate in starea produsului. Pentru aceasta categorie de produsecontravaloarea se returneaza doar in urmatoarele conditii:

- produsul se defecteaza in perioada de garantie prevazuta;
- defectul nu poate fi remediat intr-un interval de 15 zile lucratoare;
- produsul defect nu poate fi inlocuit cu un produs similar.

De retinut:

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sauincomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesoriilipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decideacceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cuTVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatiaunor abuzuri (returnari repetate).

Nu vor fi receptionate coletele care nu au trecut numarul de retur pescrisoarea de transport (AWB).

Va rugam verificati integritatea fizica acoletelor in momentul in care le primiti de la Fan Courier in prezentacurierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelordaca coletele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu vafi luata in considerare.

Programul pentru clientii ce doresc returnarea personala la sediul nostru si nuprin intermediul unei firme de curierat este de Luni pana Vineri in intervaleleorare
10:00 - 12:00 si 15:00 - 18:00.