Router Lanberg RO-030FE

  • 95,00 Lei

  • Producător: Lanberg
  • Cod produs: LANBG_RO030FE
  • Disponibilitate: Lipsa Stoc
Descriere

Proiectat pentru fiabilitate si control total
RO-030FE de la Lanberg este un router N300 modern, eficient si sigur, o solutie perfecta atat pentru utilizatorii casnici, cat si pentru utilizatorii SMB. Acesta pune la dispozitia dumneavoastra posibilitatea conectarii a 4 dispozitive prin intermediul cablurilor Ethernet, 5 moduri de functionare diferite, tehnologie Beamforming si MIMO, Wi-Fi stabil si flexibil, control parental si suport IPTV. 

Transmisie Wi-Fi pana la 300Mbps
Micutul router Lanberg ofera o retea puternica si stabila si o transmisie de date de pana la 300 Mbps, conforma cu standardul 802.11n. Ca urmare a acestui fapt, transmiterea datelor este de pana la 5.5 ori mai rapida decat generatia anterioara (802.11g). In plus, routerul RO-030FE este compatibil cu versiunile mai vechi de retea, permitand comunicarea intre majoritatea dispozitivelor care utilizeaza Wi-Fi. 

Comutare automata 20/40 MHz
Aceasta caracteristica moderna este o solutie inteligenta care mareste precizia transmisiei. Ori de cate ori exista mai multe retele Wi-Fi in apropiere, acestea pot interfera unele cu altele. Pentru a contracara interferentele Wi-Fi, router-ul Lanberg detecteaza astfel de evenimente si comuta automat frecventa de la 40 MHz la 20 MHz, asigurand cea mai inaltă calitate a conexiunii wireless la Internet. 

Retea stabila cu Beamforming
Tehnologia Beamforming permite o transmisie Wi-Fi precisa si directionata, creand fascicule de date orientate strict catre dispozitivele receptoare. Acest lucru duce la o stabilitate mai mare a retelei, fara o retransmisie care sa penalizeze performanta generala. 

Antene puternice 2T2R - MIMO
Folosirea antenelor 2T2R va permite sa mariti latimea de banda a retelei, precum si rezistenta sa la caderile de transmisie si sa extindeti zona de acoperire Wi-Fi. Ca urmare a implementării tehnologiei MIMO, reteaua dumneavoastra va fi mai sigura. 

Flexibilitate si versatilitate = 5 moduri de functionare
Router-ul Lanberg are capacitatea de a functiona in 5 moduri distincte. In functie de cerintele individuale, acesta poate fi un router Wi-Fi clasic, un Access Point (AP) sau un repetear care extinde acoperirea semnalului wireless. In plus, RO-120GE poate functiona si in mod Client si WISP, primind Internet de la furnizor prin transmisie radio, in loc sa utilizeze interfata clasica Ethernet. 

Configurare mai usoara si mai sigura cu WPS 2.0
Datorita utilizarii WPS, utilizatorii au posibilitatea de a stabili rapid o conexiune la Internet cu un router, mentinand in acelasi timp standarde inalte de securitate a retelei. Acum nu mai trebuie sa configurati fiecare dispozitiv individual si sa introduceti parole lungi si complicate, pentru a va conecta la router. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati de doua ori butonul WPS, introduceti un pin scurt si totul este gata! 

Control parental
Configurarea usoara a unui program pentru reteaua wireless va permite sa determinati cu precizie timpul specific al functionarii Wi-Fi si sa creati reguli detaliate ale activitatii sale, marind astfel nivelul de protectie al utilizatorului. Caracteristica este foarte utila in locuri unde nu este nevoie de o functionare continua a retelei wireless. In plus, router-ul ofera si Control Parental, care include optiuni detaliate de gestionare a timpului de acces al copilului la Internet.
In plus, exista si multe optiuni disponibile pentru a ajusta filtrarea accesului, in functie de preferintele individuale ale utilizatorului. Nu in ultimul rand, router-ul va permite sa izolati clientii intr-o retea Wi-Fi. Aceasta caracteristica este de nepretuit atunci cand creati o retea cu o functie Guest. 

Wireless multiplu si retea Guest
Functia Guest fost imbunatatita cu cateva caracteristici suplimentare. Acum utilizatorii pot crea pana la patru retele wireless diferite. Fiecare dintre ele va fi independenta de alte VLAN-uri, ceea ce va permite conectarea, de exemplu, a unui decodor TV prin reteaua Wi-Fi. Combinarea cu optiunea standard pentru a crea VLAN-uri pe fiecare port LAN duce la dublarea capacitatilor retelei. 

Numar porturi: 4x LAN-100MB, 1x WAN-100MB
Standarde Wireless: Frame aggregation, Beamforming, IAPP, IEEE 802.11e, IEEE 802.11h, IEEE 802.11i, IEEE 802.11k, IEEE 802.11w, AP isolation / clients isolation, Short Guard Interval, LDPC, STBC
Viteza 2.4GHz: 300 Mbps
Chipset: Realtek RTL8192ER, Realtek RTL8196E
Moduri de functionare: AP, Client, Repeater, Router
Standarde Wired: IEEE 802.1d (Classic STP), IEEE 802.1p, IEEE 802.1q (Tag-based VLAN), IEEE 802.1x (Port-Based/MAC-Based Authentication), IEEE 802.3az Energy Efficient Ethernet, IEEE 802.3i 10Base-T, IEEE 802.3u 100Base-TX, IEEE 802.3x (Flow-Control), IGMP Snooping V1/V2/V3
Numar antene: 2
Putere antena: 5 dBi
Conectori: RJ-45
Functii: IPTV, TR-069
Temperatura functionare: 0-40 °C
Alimentare: DC 12V/0.5A
Consum in functionare: 5.3 W
Material: plastic
Dimensiuni: 116 x 90 x 36 mm
Greutate: 260 grame
Culoare: alba

Specificaţii

Specificatii routere

Tip: Home

Porturi LAN: 4

Porturi WAN: 1

Viteza de transfer LAN: 4 x 10/100 Mbps

Wireless: Da

Frecventa: 2.4 GHz

Standarde: 802.11 b/g/n

Dual Band: Nu

Viteza transfer wireless: 2.4GHz: 300 Mbps

Tip antena: Externa

Numar antene: 2

Putere antena: 5 dBi

Putere consumata: 5.3 W

Port USB: Nu

Alimentare: DC 12V/0.5A

Dimensiuni: 116 x 90 x 36 mm

Greutate: 260 grame

Altele: Functii IPTV, TR-069

Securitate: WPS 2.0, WPS-PBC, WPS-PIN, 64/128-bit WEP, WPA/WPA2, WPA2 PSK (TKIP & AES), MAC address filtering, Broadcasting the wireless network name (SSID), RADIUS client, Isolation of connected clients in the Wi-Fi network

Viteza de transfer WAN: 1 x 10/100 Mbps

Printserver: Nu

3G/4G: Nu

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun